Ny valombudsman klar….

Solveig Nilsson är namnet på vår nya valombudsman. Solveig är väl känd inom arbetarekommunen och har bland annat varit vice ordförande i arbetarekommunen, ansvarig för första maj, dörrknackningsledare och arbetat med många partiarrangemang. Solveig satt tidigare i arbetarekommunens styrelse, ett uppdrag hon lämnat, men återkommer nu med start i oktober som arbetarekommunens valombudsman, ett sätt för arbetarekommunen att växla upp inför de allmänna valen 2018.

Solveig kommer arbeta med att organisera, leda och vara operativt ansvarig för arbetarekommunens utåtriktade kampanjer för att vinna valet 2018, stötta våra förtroendevalda och medlemmar i valarbetet samt arbeta med rekrytering av nya medlemmar!

Grattis oss! Välkommen Solveig!

Solveig påbörjar sin anställning 1/10 2017.

facebook Twitter Email