Höstkampanj

Den här veckan pågår socialdemokraternas höstkampanj i hela landet! Det finns nu utrymme för kraftfulla reformer i vårt land. 40 miljarder satsas för att utveckla den svenska modellen och 40 miljarder används till långsiktigt sparande genom att vi betalar av på statsskulden. Vi Socialdemokrater och vår regering har vänt utvecklingen på en mängd områden. När det går bra för Sverige ska det komma alla till del.

Läs mer om kampanjen här.

I Västerås så innebär kampanjen att du med jämna mellanrum kommer att möta oss socialdemokrater lite oftare i ditt område, i din trappuppgång, på gator eller torg. Din insats är viktig. Häng med oss och få fler att engagera sig för ett tryggt och jämlikt Sverige för alla! Kontakta vår valombudsman Solveig Nilsson på:

solveig.nilsson@socialdemokraterna.se

Telefon: 073-625 65 09

 

facebook Twitter Email