Öppet seminarie: Hur ska vi forma kulturen i Västerås och hela regionen?

Datum: 14 mars 2018 Tid: 18.00—20.00 Plats: K2 Konstmuseet/ Länsmuseet, Karlsgatan 2 Ingen föranmälan behövs!

Socialdemokraterna i Västerås arrangerar i samarbete med ABF ett öppet seminarium om den Regionala Kulturplanen samt Västerås stads Handlingsplan för kultur. Medverkar gör Lena Karlström, kulturchef i Region Västmanland, samt Anna Mattsson, enhetschef kulturstöd i Västerås stad. Det kommer att bli en dialog kring de olika delarna i kulturplanen och handlingsplanen, där även deltagarna får chans att ställa frågor och göra inlägg.

Kvällen inleds av Maria Hägglund, produktionschef för Västmanlands Teater samt Rikard Gateau, konstnärlig verksamhetschef på Västmanlandsmusiken. De kommer att kort presentera sin verksamhet och det kommande årets program.

Datum: 14 mars 2018

Tid: 18.00—20.00

Plats: K2 Konstmuseet/
Länsmuseet, Karlsgatan 2

Ingen föranmälan behövs!

Det är kostnadsfritt att delta på seminariet. Vi bjuder på fika.

 

Varmt välkommen!

facebook Twitter Email