Välkommen till utbildning och afterwork!

Västerås Arbetarekommun och ABF anordnar utbildning med efterföljande afterwork på temat ”Medier och makt”. Lena Hörngren, tidigare chefredaktör på Dagens Samhälle, kommer lära oss konsten att synas i mediabruset.

Alla medlemmar i Socialdemokraterna är välkomna att delta. Vi uppmuntrar dock särskilt dig som kandiderar till förtroendeuppdrag inom riksdag, region och kommun att delta. Detta är ett av de utbildningstillfällen som kommer att hjälpa dig i ditt framtida uppdrag som ledare inom Socialdemokraterna i Västerås.

Varmt välkommen!
Magnus Johansson, ordförande

Plats: Culturen, Box 1
Datum & tid: fredagen den 23 mars kl 17.30

Program
17.30         Utbildning som leds av Lena Hörngren
19.30         Afterwork: Tacobuffé, baren öppnar

facebook Twitter Email