Nytt majoritetsstyre i Västerås

Idag presenterade Anders Teljebäck (S), kommunstyrelsens ordförande resultatet av de senaste veckornas förhandlingar. Ett nytt majoritetsstyre mellan S, L, C och MP som går under namnet Utveckling Västerås.

Till grund för det samarbetet har partierna gemensamt enats om ett 140 punktsprogram som kommer gälla de kommande fyra åren.

Västerås behöver ett majoritetssamarbete. Det har varit min och socialdemokraternas utgångspunkt i det arbete som inleddes efter valet. Det nya samarbetet kan nu presentera ett gediget program som kommer innebära en stark utveckling för Västerås. Jag är särskilt stolt över att vi nu gör stora satsningar på personalen i våra kvinnodominerade kärnverksamheter, äldreomsorgen, skolan och socialtjänsten säger Anders Teljebäck.

Du kan läsa mer om samarbetet, samt 140-punktsprogrammet på samarbetets hemsida; https://utvecklingvasteras.se/

facebook Twitter Email