Digitalt Första maj – Välfärden först

Klockan 12.30- 13.30 firar vi arbetarrörelsens dag live via Facebook där Isabell Öberg och Anny Bustos Teljebäck kommer att ta oss igenom sändningen där vi även har en paneldebatt live!

Talare för dagen är Anna Nikula, ordförande Västerås arbetarekommun, Caroline Eriksson, ordförande SSU, Alejandro Quezada, ombudsman HRF, Hannah Widmark, ordförande kommunal och vår huvudtalare i år är Mikael Damberg, Sveriges inrikesminister som även deltar live hela sändningen.

I vår livepanel kommer Isabell och Anny att intervjua Staffan Jansson, kommunstyrelsens ordförande, Joakim Borg, facklig ledare i Västerås arbetarekommun, Caroline Eriksson, ordförande SSU och Mikael Damberg.

Vi kommer även att ha musik av fantastiska Jonna!

Häng med på en fartfylld timme – via den här länken följer du sändningen!

facebook Twitter Email