Nytt från Socialdemokraterna i Västerås

Höstkampanj 2021

Under november är det dags för höstkampanj! Det som kommer vara i fokus är opinionsbildning med namninsamling, ringinsatser via Ecanvasser, kampanj på offentliga platser och nätkampanj! Mer information kommer inom kort.

Knegarafton
Den 15 november knackar vi dörr tillsammans. Efteråt kan man delta på knegarafton där du har möjlighet att få ta del av en föreläsning om aktuella fackliga frågor och bara ha en riktigt rolig och avslappnad kväll tillsammans! Mer information kommer inom kort.

Vill du som medlem påverka och göra skillnad?

Vi har börjat att organisera oss på ett sätt som vi en gång i tiden var verkligen bra på, då vår styrka var att värva medlemmar och bli starka tillsammans för att få igenom vår politik! Vi har nu ett gäng vassa teamledare som har kommit igång med att bilda team för organisering inför kampanjer och inför valarbetet 2022. Vill du vara en del av ett team där du kommer att få en introduktion för hur vi bäst organiserar oss och vara med på roliga och fartfyllda aktiviteter? Tveka inte att ta steget!

Du är varmt välkommen att kontakta Tanja Karppinen (tanja.karppinen@socialdemokraterna.se), ombudsman för Västerås arbetarekommun, för mer information. Hon kommer att hjälpa dig att komma i kontakt med ett team där samarbete är det centrala. Du kan även kontakta din S-förening om vilka aktiviteter som ska genomföras i just ditt område!

Följ partikongressen

Den 3-7 november samlas partikongressen i Göteborg för att besluta om politik för kommande år och välja såväl ny partiordförande som ny partisekreterare. Det finns inte möjlighet att vara på plats i Göteborg som åhörare – men misströsta inte, för det kommer att finnas helt nya möjligheter att delta på kongressen digitalt – oavsett var du bor eller befinner dig. På www.socialdemokraterna.se/kongress kommer det bland annat finnas livesändningar från förhandlingarna, fördjupande inslag från vår studio på plats och valbara digitala seminarium och mycket mer!

facebook Twitter Email