Knegarafton

Visst vore det härligt med en avslappnad mötesplats för att träffas och samtala om intressanta och aktuella frågor?
Måndagen den 15/11 Kl.19.00-20.30 är det äntligen dags för årets första facklig-politiska knegarafton på Global Living, Smedjegatan 13 Västerås.
Socialdemokraterna i Västmanland vill tillsammans med LO-facken och ABF därför bjuda in dig och dina nära och kära till en trevlig kväll. Du behöver inte vara medlem i Socialdemokraterna eller facket för att delta.
Som föreläsare för kvällen har vi bjudit in socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi som kommer att prata om vad vi behöver för att bygga en stark välfärd för vanligt folk. Han är ansvarig minister för bland annat pensioner och socialförsäkringarna. Det här evenemanget är perfekt för dig som är nyfiken på facket eller socialdemokraterna, men aldrig engagerat dig, men också för dig som bara vill veta mer om pensionerna.
Global Living är en trevlig restaurang mitt i stan som erbjuder diverse olika förtäring som var och en bekostar själv, och de har även stora utrymmen så vi kan träffas och hålla avstånd. Givetvis stannar du hemma om du har förkylningssymtom!

Har du frågor kontakta camilla.runeras@socialdemokraterna.se

Visa mindre

Datum

nov 15 2021
Expired!

Tid

19:00 - 20:30
Kategori

Kalender

Månadsvis Veckovis Dagligen Lista Grid Tile
februari 2023
Inget evenemang hittades!

Lämna ett svar

facebook Twitter Email